Željko Gajić

Posebno smo ponosni na činjenicu da je pored mnogo svetskih klubova u kojima je trenirao Željko Gajić karijeru započeo u nasem kik boks klubu. Njegova profesionalna titula prvaka sveta u kik boksu u WKA verziji je u isto vreme i nas najveći uspeh do sada ako govorimo o profesionalnom kik boksu.

 

 


Predrag Galić 

Naš najuspešniji takmičar kada govorimo o amaterskom kik boksu. Rodjen 08/04/1982. godine,u pocetku bavio se karateom a 2001. godine dolazi u kik boks klub radnicki gde trenira tokom cele svoje karijere sve do odlaska u Australiju, povremeno je trenirao i u bokserskom klubu radnicki ali ipak najvrednije rezultae ostvaruje u kik boksu. Nabrojaćemo one najvrednije:

  • Bronzana medalja na Evropskom prvenstvu 2004. godine
  • Srebrna medalja sa Svetskog kupa 2006. godine
  • Zlatna medalja sa Balkanskog prvenstva 2006.
  • Višestruki prvak države u periodu od 2004. do 2006. god.

Nikola Petrović 

Rodjen 1981 u Kragujevcu, u našem kik-boks klubu od 1997 godine. U red najuspešnijih takmičara našeg kluba svrstala ga je bronzana medalja na evropskom prvenstvu u Italiji (Lido di Jesolo). Osvajač je još nekoliko medjunarodnih medalja kao i mnogo medalja na svim domaćim takmičenjima. Polovinu svoje karijere proveo je u našem klubu ali je isto tako uspešno branio i boje Palminuh tigrova iz Jagodine.

 

 

Boje našeg kluba je do sada branilo 50-tak takmičara, a pored gore navedenih najuspešnijh boraca izuzetne uspehe postigli su još i Vladica Bujišić, Radomir Radomirović, Bojan Maksimović, Miodrag Mihajlović, Jovana Nježić, Bojan Cvetković, Nikola Mančić, Željko Grčak, Jovan Smilić i mnogi, mnogi drugi.